Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbene usluge - transporti 
U domaćem i međunarodnom prometu

RADNO VRIJEME od 0 do 24 h
i VIKENDOM + PRAZNICIMA
Pozovite 021 / 320 - 697

Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja i dodatne informacije

UVJETI POSLOVANJA

Prijevoz - usluga grad obračunava se: lakši oblici demontaže selidbenih stvari utovar s naručenim brojem radnika + prijevoz traženim teretnim vozilom ili bez teretnog vozila usluga na traženoj adresi / adresama po zahtjevu naručitelja obračun bez teretnog vozila selidbena usluga se identično obračunava kao usluga prijevoz grad s kombijem od 17 m3, neovisno dali je za uslugu potrebno teretno kombi vozilo 17 m3 ili ne. Obračun usluge se obavlja kao s kombi vozilom od 17 m3 i dogovorenim brojem radnika, + istovar na traženo odredište + lakši oblici montaže namještaja do 15 km udaljenosti od Splita. Za usluge preko 15 km od Splita dodaje se dodatna transportna relacija po dogovoru s naručiteljem usluge prije izvršenja selidbene usluge.

Za selidbene usluge preko 6 radnika i više.. se posebno dogovara cijena usluge sata i minimalnog obračuna selidbene usluge po trenutnom dogovoru s naručiteljem usluge ( prije izvršenja tražene selidbene usluge prema traženom upitu ).

Demontaža i montaža namještaja obračunava se normalno u sate usluge, stim da je potrebno posebno naglasit traženje usluge demontaže i montaže namještaja iz razloga posebno obučene osobe za izvršenje usluge, kao i posebnog dogovorenog minimalnog obračuna selidbene usluge. S naručiteljem se dogovara minimalni obračun selidbene usluge s stolarskim djelatnikom i ostalim radnicima prije izvršenja selidbene usluge.

Strukturna pauza za vrijeme izvršenja usluge ne obračunava se u izvršene sate usluge.

Specijalni tereti ( pijanina, klaviri termo peći, sefovi itd….) teži od 130 kg naplaćuju se po dogovoru i posebnom cjeniku, ukoliko je prijevoz / izvršenje usluge organizirano isključivo radi njih s našim ručnim utovarom i istovarom, tj. ukoliko se naručena usluga specijalnog tereta  izvršava u sklopu selidbe, obračunava se kao posebni / zasebni cjenik odvojen od cjenika izvršenih sati usluge. Naručitelju se specijalni teret posebno navodi kao ponuda izvršenja prije samog početka izvršavanja usluge.

Nalog - tražena usluga u Sudskim sporovima, obračunava se 8 h uvjetno. Za izvršenje usluge Sudskih sporova, plaćanje se vrši avansno 7 radnih dana ( ukoliko nije drugačije odobreno )  prije izvršenja same usluge, neovisno o manjem trajanju usluge. Razlika više izvršenih sati, obračunava se kao dodatna stavka u ispostavljenom računu izvršenih sati usluge. Ukoliko se usluga prijevremeno odgodi Selidbe Rošada d.o.o. ne vrši povrat sredstava koji su uplaćeni na račun. Po prethodno uplaćenom iznosu Selidbe Rošada d.o.o. je dužna izdati račun u roku deset radnih dana od datuma izvršene uplate za izvršenje usluge u Sudskim sporovima.

Trošak ambalaže, pakirnih sredstava za pakiranje namještaja i osobnih stvari, naručitelju se posebno obračunava kao dodatna stavka prije izvršenja usluge. Minimalna cijena izvršene usluge 1 radni sat, selidbene usluge s do 3 radnika za izvršenje usluge, dok se idući sati obračunavaju po izvršenim minutama / satima, jedino u slučaju traženja usluge s četiri i više radnika minimalni obračun je 1 : 30 h za fizičke osobe ili 2 : 00 h za pravne osobe kod korištenja selidbene usluge s 4 i više radnika.

Međugradski i međunarodni prijevoz i ostale usluge vezane za međugradsku i međunarodnu uslugu, isključivo se vrše po dogovoru i traženoj ponudi prije izvršenja. Na zahtjev naručitelja izvršiti ćemo neobaveznu besplatnu procjenu usluge.

Prijevoz - izvršenje usluge se izvršava jednim od tri adekvatna vozila za izvršenje: 12 m3, 17m3, 32m3 i 40 m3.

Selidbe Rošada d.o.o. zadržava pravo promjena cijena, strukture cjenika i uvjeta poslovanja uz prijevremenu obavijest ( prije tražene ponude za izvršenje naših usluga ) naručitelju usluge. Zadržavamo pravo naplate kaucije uz potvrdu u nalogu za prijevoz tereta, cjelokupnog izvršenog iznosa usluge, do plaćanja na Selidbe Rošada d.o.o. račun.

Povrat kaucije ćemo izvršiti najkasnije 5 radnih dana po izvršenoj uplati po ispostavljenom računu.

Za avansno plaćanje minimalno 8 h odobravamo popust od 10 %.

Izvršenje usluge / selidbe kao i prijevoza 100 % osigurani kod osiguravajućeg društva.

Sve Vaše tražene narudžbe / ponude i informacije naših usluga realizirat ćemo u najkraćem mogućem roku.

Rekordno vrijeme štedljiv plan Rošada seli i namješta stan !

Selidbe Rošada d.o.o.

Kompletan cjenik i uvjeti poslovanja (PDF)

Na vrh
Menu - izbornik
Ova stranica koristi ''kolačiće'' kako bi poboljšala Vaše korisničko iskustvo. Ako se s tim slažete kliknkite ''U redu'' U redu