Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbene usluge - transporti 
U domaćem i međunarodnom prometu

RADNO VRIJEME od 0 do 24 h
i VIKENDOM + PRAZNICIMA
Pozovite 021 / 320 - 697

Pakiranje za selidbu

Pakirni materijal za selidbu

Stojimo vam na raspolaganju ukoliko Vam je potreban stručni savjet prilikom određivanja broja kartonskih kutija, streč folije + papirne obloge za porculan i staklo ili ostalog pakirnog materijala, koja Vam je potreban kako bi vaša selidba prošla što sigurnije i što ekonomičnije.

Zaštitite Vaše stvari od prašine i prljavštine ili od raspadanja koje se uvijek može desiti ukoliko nije zapakovano u kvalitetnu kutiju.

Naše kutije to svakako jesu, sve kutije koje možete pronaći kod nas u prodaju su testirane za različite vrste selidbi, mi uvijek ili u dostava većini slučajeva koristimo najčešće su dimenzije 600 mm  x 400 mm x 300 mm, ali nije 100 % pravilo.

Možemo imati na raspolaganju i kutije koje se posebno izrađuju po dimenzijama koje zaželite.  Kutija dimenzija 600 mm x 400 mm x 300 mm je dizajnirana tako da sama dimenzija najviše odgovara kod selidbene usluge za ulaz postavljanje samih stvari kao i za nošenje do vozila a poslije toga, za istovar na Vašu željenu adresu.

Kompletno pakiranje možete prepustiti nama ili ako se odlučite na samostalno pakiranje.

Najbitnija stvar koja će Vam pomoći ukoliko sami želite vršite pakiranje je ta što sav naručeni materijal dovozimo na Vašu željenu adresu potpuno besplatno prije izvršenja same usluge a termin dostave pakirnog materijala dogovaramo s Vama tako da nećete se brinuti i gubiti vrijeme na traženje i prijevoz materijala potrebnog da Vaše stvari budu sigurne tokom transporta.

Cijenik pakirnog materijala možete pogledati na ovome linku

Na vrh
Menu - izbornik
Ova stranica koristi ''kolačiće'' kako bi poboljšala Vaše korisničko iskustvo. Ako se s tim slažete kliknkite ''U redu'' U redu