Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbene usluge - transporti 
U domaćem i međunarodnom prometu

RADNO VRIJEME od 0 do 24 h
i VIKENDOM + PRAZNICIMA
Pozovite 021 / 320 - 697

Međugradske selidbe

Uslugu međugradske selidbe završavamo u najkračem roku,  ovisno od Vašem planu iz razloga što takve usluge mogu odraditi u najkraćem mogućem roku, a sve uvijek u dogovoru sa Vama da sama selidbena usluga se izvršava prema Vašim potrebama i mogućnostima po samome opsegu veličine posla za izvršenje.

Bilo da je u pitanju npr. selidba iz Splita u Vukovar, Rijeku, Zagreb, Osijek, Opatiju, Varaždin, Čakovec Koprivnica ili selidba Šibenik selidbe Zadar se odnosno između bilo koja dva različita mjesta u Hrvatskoj mi ćemo vas preseliti najkvalitetnije što možemo.

U praksi od mjesta preseljenja i broja stvari postoji mogućnost da Vas spakiramo i zaštitimo stvari dan ranije + utovarimo u teretno vozilo, a sljedeći dan napravimo transport dogovorene relacije i izvršimo istovar i postavljanje stvari.

Za selidbe koje se usluga vrši van Splita naša je praksa i preporuka u daljenjem tekstu.

1 dan: priprema - pakiranje demontaža utovar

2 dan: transport - istovar - postavljanje

3 dan, rijetko -  jedino ako je baš velika selidba

Uslugu počinjemo tako da se pakiramo što je moguće ranije po potrebi demontiramo namještaj i kompletno upakiramo i uz veliku zaštitu utovarimo sve Vaše stvari

Kao što smo već naveli prilagođavamo se svim Vašim potrebama, vremenskom roku i planu, naš cilj je da vas preselimo po cijeni koja Vama odgovara - odnosno što jeftinije na obostrano zadovoljstvo.

Normalno u gornjem tekstu su navedeni primjeri sami detalji međugradske selidbe bi se se koordinirali prema zahtjevima naručitelja usluge.

Osim selidbe u Hrvatskoj, imamo uslugu našu dugogodišnju uslugu međunarodne selidbe ali taj dio usluge smo Vam posebno naveli na našoj Internet stranici u drugoj rubrici, međunarodne selidbe.

Na vrh
Menu - izbornik
Ova stranica koristi ''kolačiće'' kako bi poboljšala Vaše korisničko iskustvo. Ako se s tim slažete kliknkite ''U redu'' U redu