Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbene usluge - transporti 
U domaćem i međunarodnom prometu

RADNO VRIJEME od 0 do 24 h
i VIKENDOM + PRAZNICIMA
Pozovite 021 / 320 - 697

Specijalni tereti

Selidbe / transporti stvari težih od 130 kg ( klavira, pijanina, sefova, termo peći, radnih strojeva, serverskih ormara i sl.), a za koje je potreban ručni utovar i istovar ili nošenje, smatraju se specijalnim teretima, i naplaćuju se prema posebnom Selidbe Rošada d.o.o. cjeniku.

Nošenje i transport takvih predmeta kod selidbe posebno se naplaćuje - obračunava u slučaju kad je prijevoz organiziran isključivo radi njih, ali i u sklopu selidbe.

Stoga je kod ugovaranja selidbe od naručiteljeve strane potrebno napomenuti ukoliko posjedujete takve stvari prije izvršenja usluge.

Selidbe specijalnih tereta naplaćuju se po posebnoj procjeni nevezano uz Selidbe  Rošada d.o.o. cjenik, a ovisno o broju katova ( ako se nose jer ne postoji dizalo ili zbog dimenzija ne stanu u dizalo) i o broju radnika, ili ako specijalni teret ne može proći preko stubišta, samog ulaza, stvaranja potrebe za vozilo s kran dizalicom.... tj unošenje s vanjske strane zgrade - prostora. ovisno o samom podhvatu za izvršenje. 

U skupinu specijalni tereti spadaju i specijalno vrijedni tereti iz takvog razloga moramo dobiti obavijest specifikaciju prije izvršenja same usluge, kako bi se pripremili na posebne terete kod izvršenja usluge.

Na vrh
Menu - izbornik
Ova stranica koristi ''kolačiće'' kako bi poboljšala Vaše korisničko iskustvo. Ako se s tim slažete kliknkite ''U redu'' U redu